Een cosmetische ingreep is niet goed afgelopen voor Farrah Abraham. De realityster deelde dinsdag via Twitter foto's van haar volledig opgezwollen bovenlip.

"Verprutst", schreef ze erbij.

De dikke lippen werden veroorzaakt door een allergische reactie, vertelde Abraham later aan HollywoodLife. "De dokter gebruikte een methode waar ik allergisch voor was. Dat veroorzaakte een gigantische aanval en ik werd naar de Eerste Hulp gebracht."

De tienermoeder, die bekend werd door de MTV-serie Teen Mom en later een tijdje pornoactrice was, moet de komende vijf dagen van de aanval herstellen met medicijnen.

Hoewel Abraham door de aanval uiteindelijk geen implantaat in haar lippen heeft, kan het zijn dat haar lippen hun normale formaat niet meer terugkrijgen.

Leela

Gelukkig kan Abraham nog wel om de mislukte ingreep lachen. In een tweede tweet zette ze haar eigen foto naast een afbeelding van Futurama-personage Leela. "Ben gek op mijn nieuwe look", schreef ze erbij.

Het is niet voor het eerst dat Abraham voor een cosmetische ingreep onder het mes ging. Eerder liet ze haar borsten vergroten en aan haar kin sleutelen.