Ludacris en zijn vriendin Eudoxie Agnan hebben zich niet alleen verloofd op tweede kerstdag, maar zijn diezelfde dag nog getrouwd.

Dinsdag liet Ludacris, die in het echt Christopher Brian Bridges heet, via Instagram blijken dat hij al getrouwd is. "Waarom wachten? Gedaan voor 2015. #mrandmrsbridges", schreef hij bij een foto van hem en Eudoxie in bruidskleding.

De 37-jarige rapper en Fast & Furious-acteur zou zijn vriendin overdag ten huwelijk hebben gevraagd en haar vervolgens mee uit eten hebben genomen. Bij thuiskomst lag er een trouwjurk voor haar klaar, die was uitgezocht door de moeder van Ludacris. In bijzijn van een aantal vrienden en familieleden zouden ze vervolgens zijn getrouwd.

Costa Rica

Ludacris maakte vorige maand ook de verloving via Instagram bekend. Uit zijn foto's en commentaar bleek toen dat hij zijn aanzoek deed tijdens een privévlucht van Atlanta naar Costa Rica, waar de twee tot en met 31 december vakantie hebben gevierd. Het lijkt er op dat de bruiloft ook in Costa Rica was.

Ludacris en Agnan zijn sinds 2008 een stelletje. Het is de eerste keer dat Ludacris in het huwelijksbootje stapt. De rapper heeft wel twee dochters uit eerdere relaties.