Dave Roelvink is nog niet langs geweest bij Melissa Pach om zijn excuses aan te bieden voor onder meer het seksfilmpje dat hij van haar maakte. "Dat is er nog niet van gekomen", aldus zijn vader Dries.

Dave had eerder beloofd om zich te verontschuldigen. Hij wilde Melissa ook uitleggen hoe hij zich voelde. "De vader van Melissa wil graag dat we bij hen thuis komen en dat ziet Dave niet zitten."

"Hij wil liever afspreken op neutraal terrein, ergens in een café of in een hotel", aldus de Nederlandse volkszanger die een goed gesprek heeft gehad met Richard Pach. "Hij heeft me gevraagd om Dave zo ver te krijgen en om het anders maar te laten zitten."

Dries benadrukt dat het gesprek dat hij eerder met de familie Pach voerde prettig was. "Het zijn hele fijne mensen, maar ik kan Dave niet dwingen om er met mij heen te gaan." Richard Pach bevestigt dat zijn dochter vijf maanden na het incident nog geen excuses heeft gekregen van Dave. "Daar zijn we natuurlijk teleurgesteld over, want het was weer een stapje in het verwerkingsproces van mijn dochter geweest."

Vader Pach vertelt dat het voor zijn gezin lastig is om de gebeurtenis achter zich te laten. "Er is steeds weer nieuwe commotie en dan moeten wij weer reageren." Ook nu na de oudejaarsconference van Guido Weijers. Hij liet tijdens zijn show het seksfilmpje zien.

Overwaaien

"We wisten dat er iets in zou zitten, maar dit hadden we niet verwacht. Hij heeft die filmpjes laten zien terwijl hij weet dat het niet mag." Pach vertelt dat de familie daarom een klacht heeft ingediend tegen Weijers. "We ontkomen er niet aan. Het liefste zouden we het laten overwaaien, maar als we dit laten zitten, staan we ook minder sterk in de zaak tegen Dave."

Dries vertelt ook geschrokken te zijn van de beelden in de conference van Weijers. "Guido had ons laatst al verteld dat hij het over Dave zou hebben in het stuk, maar dit wisten we niet", aldus Dries. "Dave is hier ook heel erg teleurgesteld over." Dat de familie een aanklacht tegen Weijers heeft ingediend, vindt Dries 'meer dan terecht'.

Dave Roelvink en de familie Pach werden in augustus het gesprek van de dag na een uit de hand gelopen feestje in de villa van Richard Pach. Zijn dochter gaf daar een feestje voor Dave en zijn 'vrienden'. Na afloop bleek er voor een enorm bedrag aan juwelen en andere dure spullen uit het huis te zijn verdwenen.