De echtgenote van Slash wil de helft van zijn fortuin hebben in de scheiding. De twee trouwden in 2001 zonder huwelijkse voorwaarden en daar doet Perla Ferrar volgens TMZ haar voordeel mee.

Ferrar zou niet precies weten hoeveel Slash sinds 2001 bij elkaar heeft geharkt, maar volgens de website gokt de brunette dat het om zo'n 10 miljoen dollar (ruim 8,3 miljoen euro) gaat.

Ongeveer een week geleden gingen er geruchten dat het niet goed ging tussen Slash en Ferrar en zo'n vijf dagen geleden meldde TMZ dat de gitarist een scheiding had aangevraagd.

In de scheidingsdocumenten, die in handen zijn van de website, zou Slash hebben geschreven dat de twee al sinds 15 juni uit elkaar zijn. Ook stelde hij dat hij de gezamenlijke voogdij wil over hun twee zoons.

De muzikant vroeg in 2010 ook al eens een scheiding aan, maar trok deze toen zo'n twee maanden later weer in. Nu zou de situatie heel anders zijn. Bronnen vertellen de website dat Ferrar ervan overtuigd is dat Slash wil scheiden, hij zou ook al aan het daten zijn met een ander.