De zeventienjarige Prince Jackson heeft zich met het geld van zijn overleden vader Michael een heel luxe levensstijl aangemeten. 

NY Post dook in het leven van de oudste zoon van de overleden popster.

Jackson is nauwelijks meer thuis bij zijn grootmoeder te vinden. In plaats daarvan houdt hij er meerdere vriendinnetjes op na, neemt hij liedjes op met zijn nieuwe vriend Justin Bieber en koopt hij peperdure sieraden.

"Bij zijn familie kan Prince niet terecht, die zijn druk met hun eigen zaken en hebben geen tijd voor hem", vertelt de bron.

Prince is samen met zijn zus Paris en jongste broer Blanket erfgenaam van het fortuin van popster Jackson, dat wordt geschat op een miljard dollar. Hij krijgt elke maand een toelage van 66.000 dollar (54.803,63 euro).

Dat weet hij zonder problemen uit te geven tijdens het stappen in Hollywood, het onderhouden van vriendinnetjes en het rondreizen over de wereld, aldus de bron.

Bokser

Een nieuwe vriend van de tiener is Justin Bieber, die ook in Calabasas woont. Samen worden ze bijgestaan door bokser Floyd 'Money' Mayweather Jr., die een paar jaar terug is veroordeeld voor het mishandelen van een ex. De bokser geeft hen advies over vrouwen.

Mayweather zou de drijvende kracht zijn achter de liedjes die Jackson en Bieber samen opnemen. Er zou zelfs een album in de maak zijn van het duo.

De familie hoopt dat Jackson's levensstijl en het daten met meerdere meiden tegelijk hem niet in de problemen zal brengen.