AMSTERDAM - Lisa 'Left Eye' Lopes is donderdag overleden na een auto-ongeluk, zo meldt CNN. Lisa was zangeres in de bekende R&B groep TLC. Ook had zij een hit met voormalig Spice Girl Mel C.
TLC

Bekijk video

Lisa was op vakantie in Honduras. De manager van TLC, Bill Diggins, kreeg omstreeks 23.00 uur een telefoontje van de Hondurese autoriteiten over het ongeluk. Diggins vertelde dat Lisa samen met nog zeven andere personen in het voertuig zat. Niemand anders raakte gewond. Lisa was op slag dood.

In 1992 maakten Chilli, T-Boz en Left Eye van TLC een knallend debuut in de Amerikaanse hitlijsten. Hun eerste twee singles 'Ain't to proud to beg' en 'Baby, baby, baby' haalden de top 3 en werden met platina bekroond.

Internationale bekendheid kregen ze pas met de opvolger 'CrazySexyCool'. Ruim 10 miljoen exemplaren rolden over de toonbank. Met de singles 'Creep' en megahit '
Waterfalls

Na CrazySexyCool werd het stil rond de groep. Chilli, T-Boz en Left Eye gingen failliet. Maar in 1999 kwamen de dames spetterend terug met het album 'Fanmail'. De singles '
No Scrubs
Unpretty

In 2000 maakte Lisa samen met Mel C van de Spice Girls de plaat '
Never be the same again

Dit jaar zou het nieuwe album van TLC uitkomen.

/ACHTERKLAPHet turbulente liefdesleven van Left Eye