Kaley Cuoco kon op felle kritiek rekenen nadat ze zei dat ze geen feminist is en het fijn vindt voor haar man te zorgen. Via Instagram biedt ze haar excuses aan aan degenen die zich beledigd voelen.

"Ik verontschuldig me als iemand is beledigd", schrijft de Big Bang Theory-ster. "Degenen in de 'business' zijn zich vast bewust hoe opmerkingen uit de context kunnen worden getrokken."

Cuoco benadrukt niet tegen feminisme te zijn: "Ik ben gezegend en dankbaar dat sterke vrouwen baan hebben gemaakt voor het succes dat ik en vele anderen hebben. Iedereen die me kent, weet wat ik bedoelde."

In een interview met het tijdschrift Redbook zei ze dat ze zelf weinig voelt voor feminisme. "Het is niet iets waar ik mee bezig ben. Ik ben nooit de feminist geweest die gelijkwaardigheid eist, maar misschien is dat omdat ik nooit met ongelijkwaardigheid te maken heb gehad."

De actrice kookt vijf dagen per week voor haar man. "Ik weet dat het ouderwets klinkt, maar ik vind het een prettig idee dat een vrouw voor haar man zorgt."