Selena Gomez heeft zich de woede van bewoners van Abu Dhabi op de hals gehaald. De zangeres maakte foto's in een moskee, waarmee ze geen respect zou tonen.

Gomez is met haar vrienden Kendall Jenner, Gigi Hadid en Cody Simpson in de Verenigde Arabische Emiraten om het nieuwe jaar in te luiden. Via Instagram is goed te volgen hoe de jonge muzikanten, acteurs en modellen hun dagen slijten.

Zo bezocht de zangeres ook de Sheikh Zayed Grand Moskee in Abu Dhabi en maakte ze daar een aantal foto's. Vooral de foto waarop haar blote enkel te zien is, zorgde ervoor dat de moskee wordt overladen met klachten, meldt TMZ. Haar poses zouden niet respectvol zijn.

Lachen verboden

Op een andere foto staat Gomez lachend met een grote groep mensen, maar ook die foto viel niet in goede aarde. In een moskee is het verboden om te lachen of glimlachen, klagen bezoekers van de moskee. Daarom zou ook die foto niet echt getuigen van respect.

Vorig jaar maakte Rihanna ongeveer hetzelfde mee: toen ze foto's maakte bij de moskee, werd ze meteen weggestuurd. De zangeres had zich toen wel van top tot teen bedekt.