Het nieuwe jaar is begonnen en ook Bekende Nederlanders wensen iedereen een fijne jaarwisseling. Via Twitter, Instagram en Facebook sturen ze de beste wensen.

Verschillende BN'ers beginnen het jaar met een mooie boodschap: "Geniet van de dag, sta af en toe stil, kijk om je heen, lach naar iemand en zorg goed voor jezelf.. Maak er een mooi, liefdevol jaar van", schrijft Isa Hoes op Twitter

Presentator Arie Boomsma deelt zijn wensen ook online: "Gelukkig nieuw jaar, prachtige mensen. Zet je tanden erin, val het aan, ren het tegemoet. Maak er wat moois van!"

Kater

Tim Akkerman is al vroeg op. Bij een foto van hem en zijn zoontjes, tweet hij: "Waar zijn de goede voornemens van deze jongens? Vanaf 06:30 al op!" DJ Patrick Kicken bracht het er eveneens wat minder goed vanaf. "Retweet als je ook brak bent." Ook weervrouw Helga van Leur kan een oppeppertje gebruiken: "Ben vast niet de enige met wat extra behoefte aan koffie vandaag."

Bij BNN-presentator Tim Hofman was er ook een heftig feestje gaande, zo twitter hij. "1 januari 06:26. alles voornemens vergaan, vergeten en onder gepist."

Ilse DeLange is juist helemaal klaar voor het nieuwe jaar. "Oké, wakker! Gelukkig nieuwjaar! Aan de slag".

Optredens

Veel Nederlandse dj's vieren de jaarwisseling met optredens in Amerika. Zo zit Martin Garrix in New York en Armin van Buuren in Los Angeles: "Ik hoop dat al je dromen uitkomen op het gebied van geluk en gezondheid in 2015." Collega Nicky Romero zit in Miami. Als goede voornemen wil hij iedereen megeven om "de verschrikkelijke manier waarop mensen elkaar via social media behandelen te bestrijden. Wees alsjeblieft aardiger voor elkaar", tipt hij.

Heleen van Royen en Kim Feenstra brengen de jaarwisseling allebei door met hun geliefden. "Love is the drug. #2015", aldus Van Royen. "Alles wat ik nodig heb", plaatst Feenstra bij een foto met haar vriend op Instagram. "Gelukkig nieuwjaar!"