Rob Kardashian zondert zich steeds meer af van zijn beroemde familie en zijn vrienden. Een anonieme bron zegt tegen RadarOnline dat ze zich ernstig zorgen over hem maken.

De broer van Kim Kardashian mijdt de spotlights al maanden. "Rob heeft al zijn vrienden en familieleden uit zijn leven verbannen", aldus de ingewijde volgens RadarOnline.

"Hij heeft ook niet veel geld, omdat hij nu niets doet en omdat hij niks te maken wil hebben met het programma Keeping Up With The Kardashians."

Ook zijn gewicht zou een rol spelen in de breuk met de andere Kardashians. "Rob is erg onzeker omdat hij zo dik is geworden en de anderen alleen maar bezig zijn met er dun uitzien. Hij walgt daarvan."

Rijkdom

Alleen met Khloé Kardashian is Rob niet gebrouilleerd. "Hij vindt dat zijn familie echt alles doet voor geld en rijkdom en dat zijn vader zich om zou draaien in zijn graf als hij zou weten wat er met zijn ooit zo hechte gezinnetje is gebeurd. Hij woont nu bij Khloé omdat hij verder niemand meer heeft."

Opvallend genoeg heeft Rob naar verluidt nog wél contact met Lamar Odom, de ex van Khloé. "Rob praat meer met Lamar dan met zijn boosaardige moeder."