De nieuwjaarswensen van Albert, Gordon en Carice en André Hazes Jr. wil jong kinderen. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

2014 is bijna op zijn einde en dus is het tijd voor nieuwjaarsresoluties: afvallen, stoppen met roken en keihard aan het sporten. BN'ers doen dat een tikkeltje anders, die wensen nieuwe liefdes en heel veel baby's.

Carice van Houten is inmiddels 38 en dus gaat haar biologische klok tikken. Baby's, baby's en baby's, Carice wil niks anders meer. "Moeder worden, het begint steeds meer een issue te worden", vertelt ze volgens Glamorama aan Story.

De actrice, die inmiddels wereldberoemd is, vertelt dat ze er niet aan moet denken dat haar kinderwens niet in vervulling gaat. "De mooiste uitdaging in mijn leven is voor mij kinderen opvoeden. Ik heb ook het gevoel dat het de meest interessante rol is die je in je leven kunt spelen."

Vriend Kees van Nieuwkerk (26) heeft zich nog niet uitgelaten over de kinderwens van zijn vriendin, maar geruchten gaan dat de filmmaker Carice dolgraag wil helpen met mama worden. Wellicht worden we in 2015 blij gemaakt met een Carice jr.

Nieuwe liefdes

Albert Verlinde en Gordon hopen allebei op hetzelfde in 2015: een nieuwe vriend. Albert zag in 2014 zijn huwelijk met Onno Hoes na bijna dertien jaar als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na zoveel jaar ineens vrijgezel zijn is best een dingetje en dus lijkt de showbizzkenner zich volledig in zijn werk te storten.

Samen met Joop van den Ende gaat Albert een nieuwe richting in: de twee heren voegen hun theaterbedrijven samen en Verlinde wordt hét gezicht van het bedrijf. 2015 belooft flink druk te gaan worden voor de musicalmaker en dus is het maar de vraag of er überhaupt tijd is voor een nieuw liefje.

"Ik laat me wat de liefde betreft gewoon verrassen. Ik sta er voor open, maar ga er niet actief naar op zoek", aldus Verlinde over zijn liefdesleven in het komende jaar.

Gordon hoopt iets vuriger op een nieuwe vriend. "Je kunt het niet afdwingen, maar hopelijk is er nog iemand zo gek om in een relatie met mij te tuinen!"

De zanger zag dit jaar niet één maar zeker twee relaties op de klippen lopen. Alleen oud worden moet Gordon echter echt niet aan denken en dus zit er in 2015 niets anders op dan op zoek naar een nieuwe man. "Het is echt een doemscenario, alleen oud worden. Mijn broers, zussen en veel van mijn vrienden zijn getrouwd en hebben kinderen. Voor mij is dat voorlopig nog niet weggelegd."

Jonge vader

Jong kinderen krijgen: André Hazes Jr. ziet het wel zitten. De zoon van de overleden volkszanger is pas twintig, maar als we een interview met Story mogen geloven wil Dré het liefst nu al baby's. Heel gek is dat niet: zijn vriendin is zestien jaar ouder en dus zal, net als bij Carice, de klok bij haar inmiddels beginnen te tikken.

"Monique heeft een kinderwens en met het oog op haar leeftijd is het verstandig daar niet te lang mee te wachten", aldus de zanger tegen het blad. Maar wat blijkt? De boel is een beetje uit z'n verband gerukt. Het is niet zo dat André nu al ontzettend staat te springen om papa te worden en ook Monique weet dat.

Aan NU.nl vertelt de zanger dat hij zichzelf zeker jong vader ziet worden, maar ook dat het er de komende jaren nog niet in zit. "Ik wil me eerst focussen op mijn carrière, het gaat nu zo lekker. En dan zien we wel weer verder."

Vriendin Monique weet dat ook. "Zij weet ook hoe ik er tegenover sta. Ik wil echt wel kinderen, maar het hoeft niet allemaal meteen."

Hazes Jr. denkt wel dat 'ie nog voor zijn dertigste zijn eerste kind op aarde zet: "Mijn moeder was ook jong toen ze eerst Roxeanne en daarna mij kreeg en ik heb gemerkt hoe leuk dat is. Ik wil dat ook: nog allemaal dingen met mijn kinderen kunnen doen."

Jaaroverzicht Achterklap: Een jaar vol mannen die zich misdragen