Het is Tweede Kerstdag en ook bekende sterren vieren feest. Op het internet delen een aantal van hen foto's, filmpjes en kerstwensen.

Justin Bieber deelt een foto van zijn wel erg bijzondere kerstcadeau: een eigen privéjet. "Nieuwe jet voor kerstmis, en ze is prachtig", schrijft hij. Het is onduidelijk wie hem dit kerstcadeau heeft gegeven.

Zwarte kerstboom

Zangeres Rihanna houdt haar fans ook op de hoogte van haar bezigheden tijdens de kerstdagen. Op haar Instagram-account plaatst ze foto's van cadeautjes onder een zwarte glitterkerstboom. Rihanna brengt haar kerstdagen door op Barbados, zo schrijft ze bij een foto van zichzelf in bikini. 

Een filmpje van acteur Patrick Stewart is een ware internethit. Op Youtube is te zien dat Stewart met tegenzin een zingende en bewegende kerstmuts opzet. Zijn vrouw, die het geheel filmt, is lachend op de achtergrond te horen. Uiteindelijk kan de acteur zijn lachen ook niet meer inhouden. Het filmpje is al meer dan 300.000 keer bekeken op Youtube.

"Geluk is wakker worden met Kerst en mijn vader zien. Mijn held'. Hugh Jackman is bij zijn familie, zo laten hij weten via een foto met zijn vader. 

Kostuums

De sterren trekken ook de gekste kostuums aan. Zo deelt zangeres Carly Rae Jepsen een foto van haar familie in gekke kerstoutfits. "Lelijke kersttruien-competitie. Wie wint er?" 

Adriana Lima houdt het bij een gekke kerstmuts met de tekst 'Naughty', acteurskoppel Channing Tatum en Jenna Dewan gaan voor een rood kerstpak. Ze wensen al hun volgers een fijne vakantie: "Fijne dagen namens de Tatums!"

Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale poseert in een dierenpak voor de kerstboom. "Vrolijk kerstfeest. Oh, de dingen die ik allemaal op internet vind." Op Eerste Kerstdag plaatste ze ook nog een foto van haar familie in dezelfde, rode kersttrui. "Vrolijk kerstfeest namens mijn familie!"