Acteur Jamie Foxx (Annie, Django Unchained) wil absoluut niet gaan trouwen. Hij ziet alleen maar nadelen van een huwelijk.

Dat zegt hij in gesprek met de Belgische krant HLN

De acteur noemt allerlei redenen. "Er zit een vies smaakje aan een huwelijk, vooral in het wereldje waar ik in zit", zegt Foxx. "Er komt een ontzettende druk op je schouders zodra je in Hollywood met iemand begint af te spreken of gaat trouwen. Het wordt pas écht moeilijk vanaf het moment dat de pers op de hoogte is."

De ster van Django Unchained geeft echter ook toe dat het niet alleen aan dat wereldje ligt, maar ook aan hem. "Het is sowieso al moeilijk om de rest van je leven met dezelfde persoon door te brengen. Ik zou nooit elke dag naast diezelfde persoon kunnen wakker worden."

George Clooney

Toch wil de acteur een huwelijk niet uitsluiten, sinds "zelfs" George Clooney getrouwd is. "Hij heeft zijn gelukkig vrijgezellenleventje opgegeven om als getrouwde man door het leven te gaan! Ik hoop heel erg dat hij gelukkig is, maar hij maakt vast wel de juiste keuze. Hij trouwde op de juiste leeftijd en hij heeft toch niet zo heel veel jaren te gaan. Op je vijftigste heb je nog hooguit twintig jaar!"