Christina Curry heeft een heftig weekend achter de rug. De dochter van Patricia Paay is naar eigen zeggen tijdens een netwerkborrel van een kledingmerk gedrogeerd.

''Iemand heeft dus echt wat in mijn drankje gedaan vannacht. Enge mensen op de wereld'', twittert Curry. Ze gaat er verder niet op in waar het precies is gebeurd.

Een van Curry's volgers gelooft het niet. ''Yeah right, je hebt gewoon lekker staan spacen en bent bang dat er foto's naar buiten komen..." Dit tot grote woede van Curry: ''Je bent een idioot'', twittert ze terug.

Maar de dochter van Paay is niet zo blij met alle aandacht die ze nu krijgt naar aanleiding van haar schokkende bekentenis. ''Jullie hoeven er geen nieuws van te maken, ik maakte weer de fout om wat over mijn leven te twitteren. #houhetonpersoonlijk#okdoei'', besluit Curry.

MY BRAND

MY BRAND, het bedrijf dat de borrel organiseerde, laat weten dat het zich distantieert van de drogering van Curry afgelopen zaterdag. "Wij hebben dit weekend ons 5-jarig bestaan gevierd als een besloten feest waar we onze relaties wilde bedanken voor hun steun de afgelopen jaren", laat een woordvoerder weten.

"Het is totaal niet de bedoeling geweest om op een mogelijke manier negativiteit toe te laten op dit event en hopen daarom ook dat Mevrouw Curry zich goed maakt. Als liefde een drug is, zijn we schuldig maar alles behalve dat willen wij ons graag hier van distantiëren."