Het zou heel goed kunnen dat Mel B (Melanie Brown) en haar man Stephen Belafonte uit elkaar gaan. Dat zeggen verschillende bronnen.

"Mel weet dat het geen makkelijke weg is, het zal best lastig worden. Maar ze weet ook dat haar huwelijk voorbij is", aldus de bronnen tegen Mirror.

Het zou al tijden niet goed gaan tussen de Spice Girl en haar man. Volgens de krant is Belafonte met hun dochter naar Los Angeles vertrokken en zit Brown nog in een hotel in Londen.

De zangeres, die in de jury zit van de Britse X Factor, miste vorige week een uitzending omdat ze in het ziekenhuis lag. Ze zou zijn opgenomen omdat ze een overdosis zou hebben genomen, meldt RadarOnline

Brown zou pijnstillers hebben ingenomen en daarna alcohol hebben gedronken. Deze combinatie zorgde ervoor dat ze in het ziekenhuis behandeld moest worden. Volgens de bron was het geen bewuste actie van de zangeres.

Laatste druppel

"Mel is heel erg boos dat Stephen er zomaar vandoor is gegaan." Volgens de bron gaat deze actie de zangeres een stap te ver. "Het is de druppel die de emmer doet overlopen."

Brown zou nu helemaal geen zin meer hebben om bij haar man in de buurt te zijn. "Ze wil nu even liever niet in de spotlights staan. Ze denkt na over haar toekomst en in de plannen die ze maakt, komt Stephen niet voor."

De zangeres zou zelfs haar telefoonnummer hebben veranderd zodat Belafonte haar niet meer kan bereiken.

Steun

Simon Cowell vindt het heel erg vervelend dat zijn collega-jurylid in de problemen zit. Daarom heeft hij haar zijn hulp aangeboden, weet Daily Star te vertellen.

"Toen Simon hoorde dat Mel en haar man huwelijksproblemen hebben, heeft hij haar gelijk gebeld." Volgens een bron zijn de twee collega's heel close. "Hij wil alles doen om ervoor te zorgen dat Melanie hier goed doorheen komt."