Elton John en David Furnish gaven elkaar zondag het jawoord. "Het legale gedeelte is klaar, op naar de ceremonie" twittert John.

De wereldberoemde zanger heeft een speciaal Instagramaccount aangemaakt waarop hij foto's van de aanloop naar de bruiloft en de ceremonie zelf deelt. Fans kunnen zo meegenieten van zijn grote dag.

Het stel trouwt op hun landgoed in Windsor. Volgens de BBC staan er verschillende grote namen op hun gastenlijst. Zo zijn Victoria Beckham en Liz Hurley uitgenodigd voor de grote dag.

Ringdragers

"Blijf bij ons deze zondag, David en ik zullen onze speciale momenten met jullie delen", aldus John. De zanger deelde zaterdagavond al een foto van twee paar nette schoenen. "Onze twee ringdragers liggen lekker te slapen, hun schoenen staan klaar", aldus de zanger over hun twee kinderen Zachary en Elijah.

In maart kondigde John (67) al aan dat hij wilde trouwen met Furnish (52) nadat het homohuwelijk eerder dit jaar was ingevoerd in Engeland en Wales. Het stel sloot in 2005 al een geregistreerd partnerschap.

Video: Elton John en David Furnish getrouwd