Zanger Ben Saunders heeft na het winnen van The Voice of Holland met behoorlijk veel geld gesmeten. Daar heeft hij echter spijt van gehad. 

Dat vertelt hij aan Veronica Magazine, schrijft Mediacourant.

Vier jaar geleden won Saunders de finale van de allereerste The Voice. "Als jochie droomde ik van een villa met snelle auto's op de oprit. Toen ik de finale won, verdiende ik een enorme bulk geld met optredens", zegt de zanger. "Dat grote huis kwam er. De BMW 7-serie, het dure horloge en de spelcomputers ook."

Het duurde niet lang tot Saunders tot de conclusie kwam dat geld niet allerbelangrijkste was. "Ik heb geen vriendin, mijn dochter woont bij mijn ex-vriendin en mijn vrienden zijn overdag aan het werk. Ik dacht terug aan mijn jaren als jochie, hartstikke gelukkig met mijn slaapkamertje en mijn moeder die beneden een broodje voor me smeerde."

A naar B

"Een auto is om van A naar B te gaan, zei mijn vader vroeger al. Niets meer en niets minder. Alle dure dingen kunnen me gestolen worden. Ik heb mijn huis te koop gezet, de auto ingeruild en 'back to basics' gegaan."