Patty Brard heeft al twee keer haar jawoord aan Antoine van de Vijver gegeven, maar wil dat nog een derde keer doen. Na haar burgerlijk huwelijk in Amstelveen en de trouwerij op Ibiza komt er nog een intieme bruiloft in de sneeuw.

Dat vertelt de presentatrice aan Story.

''Het was allemaal even mooi en fantastisch. Precies zoals ik wilde. Maar het is ook mooi om onze liefde in intieme kring te vieren'', aldus Brard. Het stel vliegt met oudjaar naar Oostenrijk, om te trouwen in de sneeuw.

Brard neemt een groep vrienden mee die maandenlang dagelijks met de trouwerij bezig zijn geweest. ''Dat zijn mensen die we tot onze beste vrienden rekenen, dus met hen wil ik die dagen nog eens dunnetjes overdoen. Ik houd ontzettend veel van Antoine en we kijken ernaar uit om straks in het bijzijn van onze vrienden nog eens hardop uit te spreken hoe blij we met elkaar zijn.''

Van de Vijver is de vierde echtgenoot van Brard. Ze was eerder getrouwd met tv-presentator Ron Brandsteder, zakenman Carlo Nasi (de vader van haar dochter Priscilla) en muzikant René Muthert.