AMSTERDAM - "Hallo. Je bent verdwaald. Wegwezen." is het warme welkom van de 'corpsbal' Beau van Erven Dorens op zijn eigen internetsite. Die is vandaag voor het eerst 'in de lucht'. Beau zelf schreef het uitnodigende voorwoord.

"Johnny (de Mol) is hiernaast en Micky (Hoogendijk) zit op tweehoog, Winston (Post) is op zolder en Katja (Schuurmans) zit even bij Guusje (Nederhorst). Dit hier is de site van Beau. Ja, Beau van Erven Dorens, van RTL Boulevard. En dat haar. Hier is niets wat jij leuk vindt. Alleen wat rommel." Nou, dat nodigt niet echt uit tot verder lezen. Maar we zijn toch benieuwd.

Wat biedt de site nog meer volgens de presentator zelf? "Verhaaltjes, gewoon een beetje gelul. Columns uit Nieuwe Revu enzo, moet je dan weer helemaal lezen, wie heeft daar nou zin in? Muziekje van m'n band, moet je weer helemaal downloaden. Binnenkort wat anarchistische filmpjes en smeuïge roddels, zit niemand op te wachten.

En verder nog... ach... wat naaktfoto's. Wat? JA! NAAKTFOTO'S?! NAAKTFOTO'S!! Seks? Beau in z'n blootje! KOMT DAT ZIEN!!!!!!!!". Wie wil weten of de bloot-belofte van Beau op de site wordt waargemaakt:
www.glamago.com