Gordon is Bram Moszkowicz' reddende engel, Onno Hoes komt opnieuw in de problemen, Estelle Cruijff is verliefd op Camiel Eurlings en Doutzen Kroes straalt op de catwalk. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Bram Moszkowicz heeft het moeilijk gehad, heel moeilijk. Hij zit zonder werk, zonder geld en zonder steun thuis. Tot overmaat van ramp eisen mensen die ooit met hem samenwerkten geld van hem en dreigt hij ook nog eens zijn spulletjes kwijt te raken.

Een schilderij, twee marmeren sokkels, flatscreen tv's en een laptop: Bram dreigde zonder zijn dierbare bezittingen door het leven te moeten gaan. Gelukkig schoot Gordon te hulp, gewoon, omdat hij zo'n goed mens is.

Critici stonden alweer klaar om de zanger onderuit te halen, want wie leent er nou 15.000 euro uit voor niets? Gordon moest daar wel iets voor terugkrijgen: juridisch advies, een flinke rente, er werd van alles verzonnen. Natuurlijk werd Gordon woedend. "Waar zijn de vrienden van Bram of liever gezegd waar waren ze? Ik veeg m'n reet af met die mensen met hun grote bek die alles maar roepen over iemand zonder het fijne er van te weten."

Bram zei in RTL Boulevard Gordon ontzettend dankbaar te zijn. "Gordon en ik kennen elkaar, maar we zijn geen vrienden. En hij heeft hier ook echt niets aan. Hij doet dit gewoon uit de goedheid van zijn hart. Het is ontroerend en bijzonder."

Ontroerend en bijzonder is het zeker, iemand die je amper kent schiet je wel te hulp, maar je stinkrijke familie doet niks. "Ik begrijp dat mensen zich afvragen waarom mijn familie niet ingrijpt en dat zullen ze zich blijven afvragen", aldus Bram.

Video: Bekijk het roddeloverzicht in beeld

Arme Onno

Onno Hoes en social media: het blijft een slechte combinatie. Verloor hij eerder al bijna zijn baan als burgemeester van Maastricht, omdat hij halfnaakt op datingapp Grindr stond, nu dreigt hij uit het ambt te worden gezet omdat hij aan het communiceren is via Whatsapp.

De ex van showbizz-koning Albert Verlinde flirt met 20-jarige mannen via de communicatie-app en lijkt daarbij even te vergeten dat het niet verstandig is om meteen alles te delen. De agenda van de burgemeester ligt op straat, want hij moest zijn plannen toch delen met zijn nieuwe liefje.

Zijn nieuwe vriend bleek helemaal niet zo lief en knalde de boel meteen het wereldwijde web op. En hoppa: er wordt getwijfeld aan het kunnen van Hoes. Want een burgemeester die zo makkelijk dingen deelt met mensen die hij amper kent, is dat wel te vertrouwen?

Tot overmaat van ramp sluit de bewuste meneer een deal met Pownews, waardoor alles ook nog op video staat. Hoes spreekt negatief over de gemeenteraad en heeft het over de seksuele kunsten van zijn 'nieuwe toyboy'.

Terwijl hij nog zo was gewaarschuwd: na het hele drama dat ontstond toen Onno zoenend met minnaar Ruud in een hotel in Maastricht zat, moest Onno echt zijn leven gaan beteren. "Mochten er in de toekomst nog feiten naar boven komen die aantoonbare schade opleveren voor het ambt van de burgemeester, dan heeft dat consequenties", aldus de partijen in de gemeenteraad.

Of dit één van die feiten is die ervoor zorgen dat Onno binnenkort niet alleen zijn echtgenoot, maar ook zijn baan kwijt raakt, dat moet zich nog wijzen. Maar erg handig is het niet.

Ware liefde

Estelle Cruijff heeft een nieuwe vlam: voormalig topman bij KLM: Camiel Eurlings, is smoorverliefd op de oud-voetbalvrouw. Althans, dat schrijft Story.

Hoewel Estelle zei het voorlopig even rustig aan te willen doen, na heftige relaties met kickbokser Badr Hari en haar allesbehalve liefdevolle scheiding van Ruud Gullit, is ze volgens het blad flink aan het daten met de voormalige minister van Verkeer en Waterstaat.

De twee zouden elkaar ontmoet hebben via een medewerker van herenmodezaak Oger, waarna de twee bevriend raakten. Bij de 36ste verjaardag van Estelle op Ibiza was Camiel één van de gelukkigen die haar de kaarsjes mocht zien uitblazen. Weken later waren de twee gezellig een hapje aan het eten in een hotel in Amsterdam, waarbij ze het wel héél gezellig hadden. 

"Ik zou het toejuichen. Het is een nette man en iemand die wat te vertellen heeft. Hij is het type man dat ik graag aan de zijde van mijn dochter zie", aldus papa Cruijff. 

Goedkeuring vanuit de familie is er dus al, nu kijken of Camiel en Estelle binnenkort naar buiten durven te komen als koppeltje.

Hollands trots

Deze week was het eindelijk zover: de meest sexy show van het jaar. Tientallen modellen wandelden in niet meer dan een behaatje en een slipje over de catwalk voor Victoria's Secret. Onder die modellen vijf Nederlandse schonen, waaronder, natuurlijk, Hollands trots Doutzen Kroes.

En wat zag ze er prachtig uit. Aan niets viel te zien dat het Nederlands top model vijf maanden geleden nog zwanger was. Dochter Myllena werd geboren en floeps, daar was ook het strakke lijf van Doutzen weer.

Als we Doutzen en haar man Sunnery mogen geloven, heeft dat alles te maken met borstvoeding. "Echt het ziet er uit alsof ze de marathon heeft gelopen als ze borstvoeding geeft, ze zweet ontzettend", aldus de dj over zijn vrouw.

Het maakt ons niet uit hoe je het voor elkaar krijgt Doutzen, wij zijn gewoon trots dat Nederland op zo'n prachtige manier vertegenwoordigd is.