Als tiener wilde Kim Kardashian dolgraag kleinere borsten. "Ik was ongelukkig met mijn lichaam", onthult de realityster aan Elle. "Ik zat elke avond in bad te huilen en zei gebedjes zodat mijn borsten zouden stoppen met groeien."

Het was haar vader, de inmiddels overleden Robert Kardashian, die Kim hielp zelfverzekerder te worden.

"Mijn vader schreef me een brief toen ik 13 jaar was. Hij vertelde me dat mijn lichaam anders was dan dat van de meeste meisjes, dat het later tot aandacht van mannen zou leiden, maar dat het vooral belangrijk was dat ik een prachtig meisje was en mijn eigenwaarde moest begrijpen."

Kardashian gaat in het interview met de glossy ook in op het naaktfoto-schandaal. De socialite was eind augustus samen met tientallen andere beroemde vrouwen het slachtoffer van een hacker, die naaktfoto's van telefoons had gestolen en online had geplaatst.

Misbruikt

"Ik voel me misbruikt, omdat dit privéfoto's zijn", geeft ze toe. "Maar ik ben ook realistisch. Ik sta naakt op tijdschriftcovers, dus ik kan er niet woedend om worden. De enige keuze die ik heb is om me niet gek te laten maken. Die keuze laat ik me niet afpakken."

Het interview gaat verder in op Kardashians gezin. Ze bekent zo graag meer kinderen te willen, dat ze IVF overweegt. "Ik wil een jongetje en nog een meisje; ik wil dat het nu gebeurt. Ik vind het zelf heerlijk bij een grote familie te horen en wil hetzelfde voor North. Als er niets gebeurt gaan we voor IVF."

Kardashian heeft een dochtertje van anderhalf met haar man Kanye West. Ze heeft zelf één broer, drie zussen en twee halfzusjes.