Christian Bale vindt dat George Clooney eens moet ophouden met zeuren over de paparazzi. Volgens de acteur is zijn collega 'saai' als hij klaagt over de fotografen.

In een interview met WSJ Magazine zegt de acteur zich zo weinig mogelijk aan te trekken van de paparazzi, zo heeft Page Six gelezen.

"Het maakt niets uit of hij erover praat. Je kan beter denken: laten we gewoon door gaan met ons leven en ophouden met erover zeuren", aldus Bale over Clooney, die regelmatig klaagt over zijn verhouding met de media.

Bale heeft weinig moeite met het privé houden van zijn persoonlijke leven, maar geeft toe dat hij het ook wel eens moeilijk vindt dat hij en zijn vrouw constant door fotografen worden gevolgd.

"In Italië liep mijn vrouw het hotel uit en werd door een man uitgescholden. Ik weet waar hij dan op hoopt, hij heeft overduidelijk een strategie. Maar ik ga hem niet blij maken door de boze Christian Bale te worden. Dat is wel lastig: hij tast mijn menselijkheid aan en mijn waardigheid als echtgenoot. Maar je moet gewoon een keuze maken."