Yolanthe Sneijder-Cabau heeft tijdens de opnames van de Turkse film Polisakademisi een tegenspeler per ongeluk het ziekenhuis ingeslagen.

Dat schrijft ze in haar nieuwsbrief, meldt Shownieuws maandag.

De Turkse acteur Zaza Sanada werd met één klap door Sneijder-Cabau per ongeluk bewusteloos geslagen. "Een zenuw in zijn hersenen raakte bekneld, waardoor hij bewusteloos raakte", aldus de actrice. Sneijder-Cabau was wel opgelucht dat Sanada snel herstelde.

De vrouw van Wesley Sneijder laat in de nieuwsbrief ook weten dat de opnames voorbij zijn. "Ik heb een heerlijke tijd gehad. Het was een droom voor mij om een Turkse rol te vervullen sinds ik naar Turkije verhuisde. Ik heb het gedaan!"

Gebroken hand

Begin november was Sneijder-Cabau zelf gewond geraakt. Tijdens de opnames brak ze namelijk haar hand. Dit zorgde echter niet voor vertraging van de opnames van de film.

Haar rolletje in de Turkse Police Acadamy is haar eerste acteerklus in Turkije, waar ze sinds vorig jaar samen met haar man Wesley Sneijder vertoeft. In de film speelt ze een politievrouw en spreekt ze Turks.