Paul Walker is een jaar na zijn overlijden door velen herdacht. Collega's, familie en fans van de acteur lieten zondag uitgebreid van zich horen.

Horden mensen kwamen naar de plek waar Walker samen met Roger Rodas precies een jaar geleden met een Porsche verongelukte, zo meldt TMZ.

Daar werden bloemen gelegd en kaarsjes aangestoken terwijl de uitgebreid aanwezige politie de toegestroomde fans in de gaten hield. Collega's uit de filmfranchise Fast & Furious herdachten Walker via de social media.

"Een jaar geleden vandaag. Een jaar van rouw. Zijn afwezigheid maakt me nog steeds sprakeloos. We missen je Pablo", zo schrijft Vin Diesel op Facebook. "Ik mis mijn broer, ik mis mijn vriend en ik mis onze ster. Fysiek bij ons weg, maar voor altijd in onze gedachten, harten en geest", meldt Tyrese Gibson die net als Diesel verder herinneringen ophaalt aan hun vriend.

Ook Ludacris en Michelle Rodriguez lieten via de social media van zich horen. Eerder in de week haalde Cody Walker herinneringen op aan zijn broer in een interview met E! News.

Ook de vader van Walker keek met E! News terug op een jaar zonder Paul. "Ik voel zijn aanwezigheid iedere dag. Ik mis gesprekken met hem enorm. Hij had een goed hart."