Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Gouden medaillewinnares Anky een geheimpje met zich meedroeg, presentatrice Milika Peterzon toch geen blije jonge oma wordt, Edwin, de ex-man van Margarita, 'een beest' was dat met de herenliefde experimenteerde, Ron Brandsteder alwéér voor de rechtbank wordt gedaagd vanwege een onwettig kind en Estelle zowaar een prijs heeft gewonnen. Meid, gefeliciteerd! Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gouden Ankie Haar prijswinnende paard Bonfire is met pensioen, maar ook op haar nieuwe paard Salinero reed Anky van Grunsven regelrecht een gouden medaille tegemoet. Ze huilde van geluk, maar had dan ook een zwaar jaar achter de rug. Haar vader overleed, haar moeder streed tegen kanker, er liep een rechtszaak tegen Anky wegens het doodgaan van een net verkocht paard, haar partner werd beschuldigd van een buitenechtelijke relatie en Anky brak haar been en kon maanden niet rijden. Niet zo gek dus dat ze een traantje liet. Volgens de sympathieke amazone werd ze tijdens de wedstrijd gesteund door de speciale kracht van haar een jaar geleden overleden vader. Ja ja. Maar waarschijnlijk waren haar tranen ook hormonaal, want deze week maakt Story bekend dat Anky niet alleen op het paard zat. Ze is maar liefst vier maanden zwanger! Zou ze hiermee de eerste zwangere Olympische gouden medaillewinnares uit de geschiedenis zijn? Wie het weet, mag het ons melden op redactie@nu.nl

Oma Milika in angst

Het was even slikken voor de blonde SBS6-presentatrice Milika Peterzon toen haar dochter haar vertelde dat ze in verwachting was. Dochterlief is namelijk pas 17 jaar jong en de zwangerschap was dan ook een ongelukje. Desalniettemin stelde dochter Kiki zich heel vastberaden op en verklaarde de baby te willen houden. Samen met haar 20-jarige vriendje Sander. Milika stemde ermee in en bereidde zich voor op het zeer jeugdige oma-schap (ze is pas 42). Helaas is het prille geluk wreed verstoord door een ordinaire familieruzie. Wat er precies is gebeurd, weet Story helaas niet, maar er was een ruit ingegooid. De dames belden de politie, die wel twee uur bleef. De advocaat van Milika meldt dat er 'spanningen zijn in de relatiesfeer tussen Milika's dochter en schoonzoon' en dat 'Op een volwassen manier geprobeerd wordt die op te lossen'. Dat zal nog niet meevallen, aangezien het hier twee boze tieners betreft.

De baron blijkt een beest

Zoals te verwachten viel, laten de bladen geen spaan heel van claimbaron Edwin de Roy van Zuydewijn. Story ging een paar ex-vriendinnen langs (of doet in elk geval alsof, nergens wordt een naam genoemd) en tekende rake uitspraken op. Edwin zou cocaïne gebruiken (of gebruikt hebben tijdens zijn studententijd), hij stalkte zijn vriendinnen en ex-vriendinnen, hij experimenteerde met de herenliefde en hij liegt, is agressief en zelfs paranoïde. Kortom: hij is een enge griezel en Margarita is beter af zonder hem. Margarita moet in haar vuistje lachen. Zij was het immers die fel van leer trok tegen de koninklijke familie. En nu krijgt Edwin klakkeloos overal de schuld van omdat hij haar zou hebben opgestookt. Niet helemaal fair misschien, maar het is wel zo dat Edwin overal en altijd boos en verongelijkt kijkt. Hij is niet bepaald een vrolijke Frans en blijkbaar heeft dat de media negatief gestemd.

Ronnieboy

In Privé een oude bekende. Het is moeder Marita die beweert dat haar zoontje Bowy het kind is van presentator Ron Brandsteder. Al enkele jaren geleden kwam dit verhaal groots in de bladen en eiste -en kreeg- de moeder zelfs een DNA-test van Ron. Daaruit bleek dat Bowy niet zijn zoon was, maar moeder legt zich daar niet bij neer. 'Het DNA is door een dubbelganger van Ron afgeleverd' beweert ze. En dus wil ze dat Ron opnieuw bloed af laat nemen. het is een trieste verschijning. Zoontje Bowy is voor de foto veel te ouwelijk aangekleed en moeder Marita ziet er persoonlijk ook niet al te opgewekt en monter uit. Een schril contrast met de glamourfoto van Ron en zijn gezin, die er goed gekleed, fris gewassen en bijzonder happy uitzien allemaal. Uiterlijk eind september is de uitslag van het hernieuwde verzoek om DNA bekend en dan weten we of Ronnieboy er aan moet geloven of niet.

Estelle in de prijzen

Story wint deze week de prijs voor de leukste roddels. Want ook deze komt uit dit blad. Op de één of andere Amsterdamse sterrenparty, waar Quote-hoofdredacteur Jort kelder zijn eigen blad 'Zuid' lanceerde, was natúúrlijk ook Estelle Gullit aanwezig. Zo'n thuiswedstrijd in Amsterdam Zuid laat ze niet lopen en dus verscheen ze beeldig gekapt en opgemaakt in een open auto. Laat ze als klap op de vuurpijl nou ook nog een prijs overhandigd krijgen! Ze zal ongetwijfeld vereerd zijn, maar of ze er blij mee moet zijn is een tweede. Estelle is namelijk hard bezig haar imago van dom blondje om te vormen tot dat van ontwikkeld & belezen blondje. Daar moet ze nog even verder mee oefenen, want de prijs die ze kreeg had niets met haar intellect te maken. Als koningin van de gelijknamige winkelstraat kreeg ze namelijk de P.C. Hooftprijs 2004 overhandigd! Meid, gefeliciteerd hoor. Een hele eer!