Zanger Dean Saunders is blij dat hij sinds september weer op vrije voeten is. 

Dat zegt hij in een interview met RTL Boulevard woensdag.

De zanger benadrukt dat hij onschuldig is. "Als mensen mij niet geloven, dan is het aan hen. De waarheid komt ooit wel naar boven, dus dan weten mensen dat ik het niet heb gedaan", aldus Saunders. De zanger werd in september aangehouden wegens verdenking van brandstichting van de auto van zijn schoonouders.

Jamie Faber

Saunders laat ook weten dat hij heel blij is dat het contact met de moeder van zijn kind, Jamie Faber, weer hersteld is. "We hebben weer heel leuk contact samen, en ik blijf het een mooi meisje vinden. Dus wie weet komt dat nog goed, wie weet", zegt de zanger met een knipoog.

Saunders en zijn ex Jamie Faber, die samen een zoontje hebben, zijn sinds april uit elkaar. Deze breuk deed al eerder veel stof opwaaien, mede omdat Faber aangifte deed tegen Saunders wegens mishandeling. De broer van Ben Saunders heeft dit altijd ontkend.

Klappen

Ook meldt de zanger dat hij het niet gek vindt dat er soms op de familie Saunders wordt neergekeken."We zijn echt geen lieverdjes. Maar ik ben geen crimineel, hoor. Ik doe wel aan kickboksen, dus als ik klappen krijg, klap ik zeker terug. We zijn alleen niet zo politiek correct als Frans Bauer."