Zanger Liam Gallagher heeft mogelijk een hoorzitting over zijn buitenechtelijke dochter Gemma in New York wegens ziekte overgeslagen, waarna hij een dag later in een kroeg gezien wordt. Hij heeft zijn dochter tot nu toe niet gezien.

Dat meldt de Daily Mail woensdag.

Gallagher heeft samen met journalist Liza Ghorbani een kind van een jaar oud, genaamd Gemma. Het was de bedoeling dat de twee op 21 november bij een hoorzitting aanwezig zouden zijn, maar de voormalig Oasis-frontman liet verstek gaan.

De muzikant was naar eigen zeggen ziek, en kon daarom niet naar New York vliegen. Een dag later werd hij samen met zijn vriendin in een kroeg gezien, aldus een ingewijdde. 

Financiële afwikkeling

De reden voor de hoorzitting is dat Ghorbani alimentatie van Gallagher eist, om zo voor de eenjarige dochter te zorgen. Gallagher heeft naar verluidt tot nu toe zijn dochter nog niet gezien. "Het lijkt alsof hij absoluut geen zin heeft om naar de hoorzitting te komen", aldus de advocaat van de journalist.

Er wordt in de wandelgangen gezegd dat de zanger nog zijn scheiding van zijn inmiddels ex-vrouw Nicole Appleton moet afronden. Zodra dat gebeurd is, zal Gallagher akkoord gaan met de financiële afwikkeling van de zaak met Ghorbani.