Acteur Christophe Haddad komt weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor zijn rol als Nick Sanders moest hij de donkere kant van zichzelf opzoeken. 

Dat vertelt de Belg in RTL Boulevard.

Vijf jaar geleden was Haddad voor het laatst te zien als de slechte zoon van Ludo Sanders. Sindsdien heeft hij van alles gedaan, tot hij weer werd gevraagd voor de soapserie.

"Ik was gewoon in gesprek, die mensen zijn toch vrienden van me. Ze vroegen me of ik soms weer terug wilde komen. Ik zei dat ze met een goede verhaallijn moesten komen. En dat deden ze."

Geheim

In het grootste geheim zijn er al twee maanden opnamen gemaakt. De acteur werd via allerlei zij-ingangen de studio ingeloodst om zijn terugkeer nog even geheim te houden. De verhaallijn van zijn personage belooft spannend te worden. "Nick heeft altijd een doel. Dat wil hij koste wat kost bereiken."

Nick Sanders is een van de slechteriken in de serie. Dat was weer even wennen voor de acteur. "Ik speelde een goedzak in België toen ik het script las. Ik moest toen wel het donkere in mezelf opzoeken. Maar dat zit wel in me.''