Gordon Ramsay en zijn vrouw zijn momenteel verwikkeld in een juridisch geschil. Daarin speelt de vader van Tana Ramsay een cruciale rol. Volgens Gordons vrouw is het allemaal zijn schuld.

"Mijn dominante vader heeft de familie kapotgemaakt", vertelt ze tijdens een hoorzitting, aldus dagblad The Telegraph maandag.

Ramsays vrouw moest haar verhaal maandag doen voor het Hooggerechtshof. Het draait allemaal om een langlopende ruzie tussen de kok en zijn schoonvader. Volgens Ramsay heeft zijn schoonvader in 2008 zijn handtekening vervalst bij het huren van onroerend goed. Christopher Hutcheson runde toen het bedrijf van Ramsay.

Voor de vervalsing zou hij een machine hebben gebruikt die normaal wordt ingezet om kookboeken van een handtekening te voorzien. Ramsay stelt niet persoonlijk verantwoordelijk te zijn voor het betalen van de huur van het betreffende pand, waar de ruzie om draait.

Ontslagen

Tana Ramsay (40) vertelt dat ze niet meer spreekt met haar vader sinds ze ontdekte dat hij 'systematisch' haar man belazerde. In 2010 werd de schoonvader ontslagen bij het familiebedrijf na beschuldigingen van het wegsluizen van geld om een geheim dubbelleven te financieren. Sindsdien is de familie in allerlei rechtszaken verwikkeld.