Kourtney Kardashian is niet van plan om na haar bevalling meteen weer aan het werk te gaan. "Ik ga ook geen oppas aannemen, ik ga lekker alles zelf doen."

"Ik ga twee maanden vrijnemen, of misschien zelfs drie maanden en dan mag niemand me lastigvallen met dingen over werk", aldus de realityster volgens Daily Mirror in een interview met een Amerikaans tijdschrift.

Kardashian heeft al twee kinderen: de 2-jarige Penelope en de 4-jarige Mason. "Hen heb ik tot hele lange tijd nog borstvoeding gegeven. Dat was gewoon even een momentje voor ons samen en dat vond ik heerlijk. Dat ga ik weer doen."

De realityster hoopt dat haar derde bevalling net zo goed verloopt als de twee ervoor. "Ik kon de kinderen zowat uit me trekken, het ging toen zo makkelijk. Ik was toen ook heel snel het ziekenhuis uit, maar heb wel nog dertig dagen in mijn pyjama rond gelopen in huis."

Kardashian vertelde eerder al dat het kindje waarschijnlijk met de kerstdagen ter wereld zal komen. Het zou volgens bronnen om een meisje gaan.