Bill Cosby is een 'viezerik', Anna Wintour haalt uit naar Kim Kardashian, Dave Roelvink weer op bezoek bij de politie en Jennifer Lawrence stinkt. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Bill Cosby: het toonbeeld van de perfecte tv-vader of een viezerik die zijn handen niet bij zich kan houden? De gezellige huistruien zijn ingeruild voor nette pakken en de lieve verhalen over een goede band met zijn tv-kinderen zijn ineens verhalen over een man die jonge meisjes aanrandt en verkracht.

Zeker weten doen we het natuurlijk niet, maar de verhalen dat de inmiddels 77-jarige Cosby eigenlijk een beetje een engerd is stapelen zich op. Inmiddels hebben minstens vijftien vrouwen een aanklacht ingediend tegen 'Dr. Huxtable' en de verhalen liegen er niet om.

Bill zou de meisjes, die de twintig nog niet gepasseerd waren, hebben gedrogeerd en verkracht. Actrices, modellen en Playboybunnies stappen naar voren als slachtoffers van de acteur. 

"Hij is een viezerik die op vrouwen jaagt", aldus het bekendste slachtoffer van Cosby: Janice Dickinson. Ze zou eerder al hebben geprobeerd haar verhaal te doen, maar toen wist Cosby het verhaal nog tegen te houden.

Hopelijk leiden al die beschuldigingen uiteindelijk tot een rechtszaak waaruit blijkt wat er nu wel en niet waar is. Dan kan Cosby zijn jaren in de gevangenis doorbrengen, of gewoon in een bejaardentehuis.

'Niet smaakvol'

Die Kim, hartstikke trots op haar naaktfoto op de voorkant van een of ander blad en ook op haar cover bij Vogue, waar ze romantisch met Kanye op de foto stond. Kim leeft in een geweldige wereld waar alles hartstikke leuk is.

Anna Wintour heeft even een gaatje geprikt in de fantasiebubbel van Kardashian: de strenge hoofdredactrice van het grootste modeblad op aarde was uiteindelijk toch niet zo heel erg blij met de cover met Kim.

Kim is namelijk niet zo heel smaakvol, maar ze trekt wel lezers, zo vertelt Wintour. "Ik denk dat we een saai blad zouden zijn als we alleen maar extreem smaakvolle mensen op onze cover zouden plaatsen. Niemand zou over ons praten." Oei Kim, dat moet een klap zijn nu je alleen maar in designerkleding rondloopt en Kanye al je kleren goed moet keuren.

Hoewel de realityster dus niet voldoet aan de hoge standaard van Vogue, hoopt de hoofdredactrice toch het succesnummer met 'Kimye' nog eens te kunnen herhalen. "Ik hoop dat we dit jaar nog een soortgelijke vrouw als Kim op onze cover krijgen."

Boefje

Dave Roelvink kan de politie maar niet van zich afschudden en dus zijn wij voorlopig ook nog niet van hem af. De zoon van volkszanger Dries belandde deze week alweer in de cel

Er zou nieuwe informatie naar boven zijn gekomen in de zaak rondom het beruchte huisfeestje waar zo'n 60.000 euro aan spullen verdween. Dave mocht weer een nachtje doorbrengen achter de tralies, waar hij de hele tijd "heel verbaasd was over de situatie".

Hoewel Dave zelf heeft gezegd niets te maken te hebben met de roof, lijkt het er steeds meer op dat het model toch echt wat spullen gejat heeft; de politie lijkt er in elk geval van overtuigd.

Het is te hopen voor Dave dat het onderzoek snel klaar is en hij weer gewoon door kan gaan met zijn eigen leventje, dan kunnen wij ook weer eens ophouden met alle verhalen over Dave en zijn criminele vrienden.

Favoriet

Jennifer Lawrence: iedereen lijkt van haar te houden. Collega-acteurs raken niet uitgejubeld over de jonge actrice die zo bescheiden, grappig en bovenal getalenteerd is.

Heerlijk om eens iets anders te horen, want wat blijkt: 'JLaw' is niet perfect. Hunger Games-collega Liam Hemsworth (het broertje van de meest sexy man op aarde) doet een boekje open over de zoenscènes die hij met Jennifer moest doen.

"Iedere keer als we een zoenscène hadden, at ze vlak van tevoren knoflook, tonijn of iets anders smerigs", aldus Liam, die er aan toevoegt dat hij zijn 'beste vriendin' verder hartstikke leuk vindt.