Opnieuw heeft een vrouw Bill Cosby beschuldigd van misbruik. Actrice Louisa Moritz claimt dat de komiek haar in 1971 tot orale seks dwong.

Volgens NBC News zijn er ten minste vijftien vrouwen die een aanklacht hebben ingediend. Cosby wil zelf niet op de beschuldigingen reageren. Zijn advocaat ontkent alles.

Moritz heeft nooit iemand over het incident verteld, maar is van plan alsnog een rechtszaak tegen Cosby te beginnen. Cosby's advocaat noemt de aantijgingen "absurd".

De inmiddels 68-jarige Moritz vertelde aan TMZ dat zij en Cosby allebei te gast waren in Johnny Carsons Tonight Show. Ze was op dat moment bekend van de televisieshow Love, American Style en zou later onder meer in de film One Flew Over The Cuckoo's Nest spelen.

Terwijl de actrice wachtte in een aparte kamer, kwam Cosby binnen. Hij zou vervolgens zijn penis uit zijn broek hebben gehaald en deze in haar gezicht hebben geduwd.

Verpleegster

Donderdag voegde zich ook al een verpleegster bij de groeiende groep vermeende misbruikslachtoffers van Cosby. Therese Serignese zegt dat de komiek haar in 1976 drogeerde en verkrachtte, toen zij 19 jaar oud was en als fan een kijkje backstage nam na een show in Las Vegas.

Ook Carla Ferrigno, een voormalig playboybunny en vrouw van acteur en realityster Lou Ferrigno, liet donderdag weten tot Cosby's slachtoffers te behoren. Zij zegt dat Cosby haar na een avondje uit bij hem thuis probeerde te zoenen, maar dat ze hem van zich af wist te slaan.

Eerder beschuldigde voormalig model Janice Dickinson Cosby ervan haar te hebben gedrogeerd en verkracht, nadat ook Joan Tarshis en Barbara Bowman met soortgelijke verhalen kwamen.