Amanda Bynes weigert de hulp van haar ouders te accepteren. De actrice beweert dat haar vader en moeder haar weigeren te steunen, maar bronnen melden dat dit niet het geval is.

Dat schrijft People vrijdag.

De 28-jarige actrice, die kampt met een bipolaire stoornis, schrijft op social media regelmatig dat haar ouders weigeren voor hotels en eten te betalen en dat ze daarom bij vrienden op de bank slaapt.

De ouders van Bynes hebben de zeggenschap over haar geld, nadat duidelijk werd dat Bynes niet in staat is om beslissingen over haar financiën zelf te nemen.

"Ik haat mijn ouders, omdat ze me het geld niet geven voor een hotel", aldus Bynes op Twitter.

"Haar ouders hebben geld gegeven voor een hotel, maar ze kiest er liever voor om bij mensen op de bank te slapen. Haar ouders geven haar geld voor eten, onderdak en vervoer maar ze neemt het niet aan", aldus een ingewijde.

Zeggenschap

Bynes meldde eerder al dat ze met haar advocaat bezig is om de zeggenschap van haar ouders nietig te laten verklaren. People schrijft dat ze de zeggenschap wil laten uitvoeren door iemand die daar meer verstand van heeft.

De actrice kwam in oktober opnieuw in een afkickkliniek terecht, nadat ze voor honderden dollars aan cadeaus kocht voor wildvreemden. Doktoren meenden dat de actrice een gevaar voor zichzelf en voor anderen zou kunnen vormen.