Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Gwyneth Paltrow 'houdt' van haar rimpels

Gwyneth Paltrow is niet van plan van alles aan haar gezicht te laten doen nu ze ouder wordt. "Ik houd van mijn rimpels."
Door NU.nl

Dat zegt de actrice in een interview met het Britse blad Stylist.

"Ik heb geleefd en daarvan geleerd. En het is alsof dat geschreven staat op mijn gezicht", aldus Paltrow over haar rimpels.

De actrice is van plan op gracieus oud te worden, zo zegt ze. "Je kunt er wel tegen vechten, maar ik accepteer liever de schoonheid van een volwassen vrouw en de wijsheid die daarbij komt kijken."

"Er is niets leuks aan jong zijn en jezelf niet kennen en dat je moeite hebt om jezelf te accepteren. Het heeft bij mij lang geduurd om 'mezelf' te worden en ik zou echt niet meer terug willen gaan naar vroeger."

IJdel

Paltrow zegt niet echt ijdel te zijn en maar weinig in de spiegel te kijken. "Ik ga liever dood dan dat ik mijn eigen gezicht streng ga bestuderen. 's Ochtends moet je gewoon niet in de spiegel kijken."

De actrice erkent dat er van vrouwen nou eenmaal bepaalde verwachtingen zijn. "Als vrouw leg je veel druk op jezelf om een bepaalde standaard te bereiken. Dat is altijd zo geweest en ik denk dat het ook altijd zo zal blijven."


Lees meer over:

Gwyneth Paltrow

Aanbevolen artikelen