Ruud Gullit laat alle negatieve emoties na zijn scheiding van Estelle Cruijff achter zich. De oud-voetballer heeft die gevoelens omgezet "in positiviteit en vertrouwen in een mooie toekomst".

Dat zegt hij tegen Story. Gullit heeft inmiddels al een heel tijdje een nieuwe vriendin, maar dat is niet het enige waar de oud-voetballer heel blij mee is.

"Wat mij, naast het geluk met Maggie, het allermeest doet stralen is dat het contact met al mijn zes kinderen zo intens en hecht is geworden na mijn derde scheiding", aldus Gullit die zegt zijn kinderen nu veel vaker te zien.

Hij zou nog veel reizen voor zijn werk, "maar ik ben er als ze mij nodig hebben".

Florida

Gullit probeert Maggie ook heel regelmatig te zien. Vorige week was ze nog in Amsterdam. "Maar dat er laatst gesuggereerd werd dat ze bij mij inwoont, is onzin."

Volgens de voetbalanalist kan dat helemaal niet. "Ze heeft in Florida haar eigen tv-programma en haar dochters zitten er op school. We zien elkaar zo vaak mogelijk en koesteren die momenten."

Gullit vertelt dat hij en Maggie twee heel verschillende mensen zijn. "Toch voelt onze relatie ontzettend solide. We zien vooral de mooie dingen in elkaar. Ik wil oud worden met Maggie. Dit keer wordt het anders."