Amanda Bynes wordt naar eigen zeggen behandeld voor een manisch-depressieve stoornis. "Er is gediagnosticeerd dat ik bipolair en manisch-depressief ben."

Dat twittert de actrice dinsdag, die geregeld in het nieuws komt vanwege haar vreemde gedrag.

Wel gaat het volgens de 28-jarige Bynes goed met haar. "Ik slik medicijnen en ik zie mijn psycholoog en psychiater wekelijks dus ik voel me prima." De actrice verliet vorige week een kliniek waar ze zat wegens haar psychische problemen.

Bynes werd ook onder curatele van haar ouders gesteld. De actrice liet afgelopen week meermaals weten daar enorm van te balen. Bynes zegt dinsdag dat ze het vervelend vindt dat ze niet op eigen benen mag staan. "Ik wil een appartement maar mijn ouders laten me niet bij mijn geld."

Kliniek

De actrice zat ook vorig jaar enkele maanden in een kliniek. Na dat verblijf leek Bynes haar leven weer wat meer op de rit te hebben. Zo studeerde ze en haar vreemde berichten op Twitter namen af.

Vorige maand werd ze echter opnieuw gedwongen opgenomen, omdat het niet goed ging. Ze werd betrapt op winkeldiefstal en werd opgepakt omdat ze onder invloed achter het stuur zat.