Stevie Wonder (64) bereidt zich voor op de komst van een drieling. Met nummer negen, tien en elf op komst heeft hij het tegenwoordig drukker als vader dan als muzikant.

''Dit is Stevie's mechanisme voor zijn geluk'', vertelt een bron aan New York Post.

''Ik weet niet of het zijn bedoeling was om elf kinderen te krijgen, inclusief de drieling op zijn leeftijd. Maar hij is er blij mee en het is ook niet zo dat hij zich geen kinderen kan veroorloven'', vervolgt de ingewijde.

Een andere bron vertelt de krant dat de zanger veel tijd vrij wil maken voor de drieling. Onlangs erkende Wonder dat hij er niet altijd was voor zijn andere kinderen. Hij wil het nu anders aanpakken.

Kinderen

Vorig jaar schonk zijn huidige vriendin Tomeeka Robyn Bracy (40) hem een kindje. Die is nu 1 jaar. Wonders oudste kind, Aisha, is inmiddels 39.

"Aisha kan het goed vinden met haar vader. Ze zien elkaar met regelmaat om samen te eten en grappen te maken'', vertelt de bron. ''En zijn zoon Mumtaz helpt hij met het maken van muziek. Hij praat graag over hoe getalenteerd zijn zoon is.''

Afstuderen

Eerder dit jaar woonde Stevie Wonder het afstuderen bij van zijn 26-jarige zoon Kwame Morris. Ook zijn er recente beelden waarop te zien is dat hij aan het dollen is met zijn zoon Kailand (12) en dochter Mandla (9). ''Hij weet dat het vaderschap een fulltime baan is. En nu hij wat ouder is, voelt hij dit als zijn taak en wil niemand tekort doen'', zegt de bron.