Chris Martin en Gwyneth Paltrow kondigden in juni aan 'bewust te ontkoppelen', maar volgens een vriend van de twee is de kans op een hereniging groot.

Dat meldt de Britse krant Daily Mirror.

"Hoewel ze heel verschillend zijn, zijn Chris en Gwyneth dol op elkaar", aldus de ingewijde. "Het lijkt erop dat ze niet zonder elkaar kunnen."

Volgens de vriend, die niet bij naam wordt genoemd, zijn Martin en Paltrow niet van plan officieel te scheiden. "Daar wordt niet eens over gesproken. Advocaten zijn nog niet geïntroduceerd. De kans dat ze er samen uitkomen, is heel groot."

Kinderen

De 37-jarige Coldplay-frontman en de 42-jarige actrice kondigden in juni aan uit elkaar te gaan. Martin en Paltrow waren twaalf jaar samen en hebben twee kinderen, dochter Apple van 10 jaar en zoon Moses van 9 jaar.

Omwille van de kinderen bleven de twee dicht bij elkaar wonen. "Prioriteit is ervoor te zorgen dat de kinderen gelukkig blijven. Daarom brengen ze ontzettend veel tijd als gezin door."

Martin zou het desondanks erg moeilijk vinden dat hij niet langer met zijn kinderen onder een dak woont. "Ze ontbijten met z'n allen en Gwyneth staat erop dat ze blijven leven als gezin. Chris staat daar volledig achter."

Na zijn breuk met Paltrow scharrelde Martin volgens hardnekkige geruchten enkele maanden met de 24-jarige Jennifer Lawrence. Die romance zou onlangs op de klippen zijn gelopen omdat de zanger nog zo close is met zijn ex. "Ze hebben nog steeds een hele goede band", beaamt de ingewijde. "Ze kijken met liefde terug op hun tijd samen."