De Amerikaanse rapper Chris Brown vindt dat hij wel uitgepraat is over de mishandeling van zijn ex Rihanna. 

"Als je daar nu nog steeds bij stilstaat dan heb ik medelijden met je, want het is klaar", zegt de zanger, die zijn toenmalige vriendin in 2009 mishandelde, op de Amerikaanse radiozender Hot 97.

Brown, die wel vaker een kort lontje heeft, is niet van plan weer agressief te worden. "Ik weet dat ik niet dezelfde fout maak. Maar ik weet wel dat ik toen tussen de 17 en 18 was en ik ben nu 25", zegt de zanger.

"Ik heb nog steeds een taakstraf en ik zie nog steeds elke anderhalve maand een rechter vanwege die situatie."

Vriendin

De zanger heeft wel spijt dat hij de zangeres pijn heeft gedaan. "Maar zij en ik hebben het uitgepraat en het gaat goed tussen ons. Ze is een vriendin van me." Twee jaar geleden bliezen de twee hun relatie nieuw leven in, dit hield echter maar een paar maanden stand omdat ze het te druk hadden.

Kort daarna kreeg Rihanna een relatie met Drake en gingen Brown en de rapper met elkaar op de vuist. "Je moet begrijpen dat ik toen in mijn schurkperiode zat en dat ik alleen maar bezig was met gasten uit de tent te lokken", zegt Brown, die de ruzie met de rapper inmiddels heeft bijgelegd.

Wel denkt de zanger dat de zangeres iets met Drake had om hem jaloers te maken. "Dat is ook begrijpelijk. Het is een spelletje dat je speelt als je jong bent."

Overzicht: juridische problemen Chris Brown