Gordon is weer vrijgezel, Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn uit elkaar, Robbie Williams krijgt een baby en Amanda Bynes is weer vrij. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Die Gordon. Denken we lekker een weekje van hem af te zijn, omdat 'ie naar een onbewoond eiland is gestuurd, is hij volop in het nieuws!

Wat blijkt: helemaal alleen is de zanger niet op het eiland. Story is met hem mee en vraagt hem naar zijn relatie met interieurontwerper Roelof van der Veen. Het roddelblad wordt op de wenken bediend, want de zanger komt met een smeuïg verhaal waarin hij vertelt toch een beetje te twijfelen aan de relatie.

Zeven weken samen is ook een hele tijd, zeker als je na een maand al gaat samenwonen. Gordon merkt dat hij zijn vrijheid mist en weet niet wat hij met de relatie aan moet.

Niet zo handig van Gordon: eerst de roddelbladen vertellen hoe het zit en pas weer contact opnemen met je lover als je thuis bent. Roelof is woedend en maakt de relatie uit. Via RTL Boulevard, want de heren communiceren blijkbaar liever via de roddelkanalen dan met elkaar.

Gordon is dus weer op de markt. Wij zijn benieuwd hoe lang hij het uithoudt in zijn volgende relatie.

Uit elkaar

Jennifer Lawrence kan ook weer flink aan het daten slaan: de actrice is weer vrijgezel. Althans, dat denken we, want zeker weten of ze ooit echt een relatie met Chris Martin had doen we niet. De relatie werd alleen bevestigd door bronnen en de twee zijn slechts één keer samengezien op een vliegveld.

De 24-jarige actrice en haar dertien jaar oudere liefje zouden na vier maanden niet meer verder gaan. Jennifer is te druk, Chris is te hecht met zijn ex Gwyneth Paltrow en het werkt allemaal niet.

Nu ging Jennifer ook wel heel snel nadat het uitging met Nichoulas Holt alweer met Chris, maar toch, het was een spannend koppel.

Of Chris en Gwyneth het nu voor een tweede keer gaan proberen is nog niet duidelijk, maar de actrice prijst haar ex in elk geval flink de hemel in: tijdens een gala noemde ze hem de beste vader die een kind kan wensen en een "briljante sing-songwriter".

Fijn hoor, zo goed omgaan met je ex. Iets minder fijn voor je nieuwe geliefde alleen.

Bevalling

We hielden het niet voor mogelijk, maar het is Robbie Williams gelukt om iets hilarisch te maken van een bevalling. De echtgenote van de Britse zanger beviel maandag van een gezonde zoon en dat bleef niet onopgemerkt.

Williams filmde de hele bevalling op zijn eigen unieke manier: hij zong liedjes uit de Disneyfilm Frozen, vertolkte zijn eigen hit Candy en maakte constant flauwe (maar leuke) grapjes tegen zijn bevallende vrouw.

Arme Ayda lag te puffen en te tieren terwijl Robbie het ontzettend naar zijn zin had. Uiteindelijk lijkt de actrice er gelukkig om te kunnen lachen: in een laatste video vertrekken Robbie en Ayda lachend met baby Charlton Valentine uit het ziekenhuis.

Vrijheid

Amanda Bynes is weer op vrije voet. De 28-jarige actrice verbleef enkele weken in een kliniek, omdat ze volgens doktoren psychisch ziek is. Ziek is ze nog steeds, maar als ze haar pillen blijft slikken mag ze wel de kliniek uit.

Donderdag was het zover. En er waren geen ouders (die de zeggenschap hebben over de actrice) om haar op te halen. Amanda werd slenterend door de straten van Hollywood gefotografeerd, op zoek naar een slaapplaats.

Het werd de actrice niet makkelijk gemaakt: de luxe hotels in de buurt weigerden haar onderdak te bieden en dus moest ze uiteindelijk onderweg bij een eettent stoppen om bij te tanken. Daar vertelde ze, onder het genot van een hele berg guacemole, aan een ober dat ze iets aan haar gezicht had laten doen en zich een beetje schaamde.

Wij hopen dat Amanda de rust vindt die ze nodig heeft en dat er iemand heel goed op gaat letten dat ze haar medicijnen slikt. Het is voor niemand leuk om iemand zo te zien aftakelen.