'Frank Masmeijer is er ingeluisd'

Frank Masmeijer is nooit in het bezit geweest van drugs. Volgens zijn vrouw Sandra is de voormalig tv-ster die vastzit op verdenking van drugshandel er door iemand ingeluisd.

Dat beweert ze vrijdagochtend in De Telegraaf.

Een paar weken geleden stonden er plots rechercheurs voor de deur die Masmeijer meenamen. "Hij moest meekomen en is ook gelijk meegegaan", aldus Sandra.

"Niet eerst een koffertje pakken want dat hoefde ook niet, dacht Frank. Hij zou 's avonds immers gewoon weer thuis komen."

"Hij dacht dat het allemaal een misverstand was en ik hoop dat ook. Ik ga er vanuit dat ze hem er hebben ingeluisd", gaat Sandra verder. "Echt, ik heb geen idee waarom hij is opgepakt en nu vastzit. We bezitten geen drugs, ik heb ze ook nooit gezien."

Sandra kan niet geloven dat haar man het verkeerde pad in is geslagen, al organiseerde hij wel af en toe feestjes. Ze weet echter zeker dat Masmeijer onschuldig is ondanks dat ze niet alles van hem wist. "Hij is gewoon een doodgoeie vent. Daarom steun ik hem ook aan alle kanten. Ik vertrouw mijn man. En ik geloof wat hij tegen mij zegt."

De 53-jarige Masmeijer zou al vijf weken in de gevangenis van Antwerpen zitten. Hij presenteerde in de jaren negentig voor de NCRV programma's als Holidayshow en Dinges.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie