Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'Kris Jenner voelt zich verraden door Bruce'

Kris Jenner doet alsof de nieuwe vlam van haar ex Bruce Jenner haar koud laat, maar volgens bronnen is dat schijn. 
Door BuzzE

Dat meldt Us Weekly donderdag.

In werkelijkheid zou Jenner woedend zijn op haar ex, die een relatie heeft aangeknoopt met haar goede vriendin Ronda Kamihira.

Kris Jenner (58) en Bruce Jenner (65) waren 23 jaar getrouwd. Vorige maand vroeg de moeder van Kim Kardashian de scheiding aan. Niet veel later werd Bruce voor het eerst met de 51-jarige Ronda Kamihira gezien. Zij is behalve een vriendin van Kris ook haar vroegere assistent.

Hoewel Jenner zich in de media voorzichtig positief uitlaat over het prille liefdesgeluk van haar ex, voelt ze zich volgens ingewijden verraden door hem. "Ze is laaiend en schaamt zich kapot. Kris heeft ook tegen hem gezegd dat ze het ongepast vindt."

Terugpakken

Het lijkt er niet op dat de voormalig atleet, die samen met Kris twee kinderen heeft, daar echt wakker van ligt. "Bruce vindt niet dat hij verantwoording af hoeft te leggen aan Kris wat betreft zijn relatie met Ronda", legt een anonieme bron uit.

Volgens Us Weekly wil Jenner haar ex-man terugpakken door zelf ook met een ander aan te pappen. Daarom zou de bekende 'momager' de laatste tijd veel tijd doorbrengen met Corey Gamble, een tourmanager van Justin Bieber.


Lees meer over:

Kris Jenner

Aanbevolen artikelen