Jennifer Lopez voelde zich 'misbruikt' in relaties

Jennifer Lopez heeft zich erg ongelukkig gevoeld in haar eerdere relaties. In haar boek True Love schrijft de zangeres dat ze zich 'misbruikt' voelde.

"Ik heb nooit een blauw oog of een kapotte lip gehad, maar ik voelde me op een andere manier misbruikt: mentaal, emotioneel en verbaal", zo heeft People gelezen in het boek.

Over welke van haar beroemde exen (Ben Affleck, Marc Anthony en P.Diddy) het verhaal gaat is onduidelijk.

De zangeres vertelt aan het blad dat ze in haar leven veel heeft geleerd van de liefde. "Iedere dag dat je niet weggaat, iedere dag dat je dingen van jezelf en je partner accepteert, is een extra dag waarop je zegt dat het wel goed is."

"Ik heb moeten leren voor mezelf te zorgen en heb geleerd wat ik waard ben. Als dingen niet werken en je niet wordt behandeld zoals je dat zou willen, moet jij daarnaar kijken omdat het niemand anders z'n fout is. Jij moet controle nemen en grenzen stellen in je leven. Jij hebt de kracht om het te veranderen."

Lopez zegt dat ze nog erg aan zichzelf moet werken, maar dat ze iedere dag weer nieuwe dingen van zichzelf ontdekt. "Ik noem mezelf een werk in uitvoering."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie