Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Ewan McGregor haalt uit naar 'idiote' Star Wars-fans

Ewan McGregor heeft een bloedhekel aan 'opdringerige en neppe' Star Wars-fans. Volgens de acteur willen sommige mensen alleen maar een handtekening om er geld mee te verdienen.
Door Novum

Dat zegt hij tegen het Amerikaanse mannenblad Details.

Hoewel McGregor nog nooit naar een fanconventie is geweest, weet hij precies hoe het eraan toegaat. "De mensen die daar rondlopen willen alleen maar dat ik hun Star Wars-foto's signeer zodat zij die voor veel geld op internet kunnen verkopen", foetert de acteur.

McGregor, die in de laatste drie Star Wars-films in de rol van Obi Wan Kenobi kroop, heeft ook een hekel aan zogenaamde fans die bij een première kinderen platdrukken tegen de dranghekken. "Dat zijn geen fans. Dat zijn door parasieten geïnfecteerde schooiers en fucking idioten."

De Schot snapt overigens wel dat veel mensen teleurgesteld waren toen in 1999 na vijftien jaar weer een nieuw deel uitkwam. "De fans hadden er zo lang op gewacht en wilden het gevoel van de eerste film herbeleven, maar ze waren volwassen geworden", aldus McGregor. "Ik heb geen probleem met die kritiek."


Lees meer over:

Ewan McGregor

Aanbevolen artikelen