Gordon twijfelt al na paar weken aan relatie

Gordon woont sinds enkele tijd samen met zijn vriend Roelof van der Veen, maar na een relatie van zeven weken zegt de zanger toch een beetje te twijfelen. "Ik weet niet of ik zo kort na de breuk met Chiel aan een nieuwe, vaste relatie toe ben."

"Roelof draagt meer bagage met zich mee dan ik had kunnen bevroeden", legt Gordon uit in Story.

"Roelof is een geweldige man. Hij is knap en intelligent, maar toch. Ik weet niet of ik zo kort na de breuk met Chiel aan een nieuwe, vaste relatie toe ben", peinst de 46-jarige zanger en presentator.

Gordon geeft toe dat die opmerking 'misschien raar' is, omdat hij al jarenlang van de daken schreeuwt niets liever dan een serieuze relatie te willen. "Maar nu vind ik het vervelend dat ik mijn vrijheid kwijt ben."

Hoewel de zanger begin deze maand nog zei dat hij geen dag langer alleen wilde zijn, geeft Gordon toe dat hij en Van der Veen misschien toch iets te snel zijn gaan samenwonen. "Ik moet, denk ik, eerst alles verwerken wat ik heb meegemaakt. Het was op alle vlakken een jaar van hoogte- en dieptepunten."

Toen Gordon elke dag naast Roelof wakker werd, leerde hij de andere kanten van zijn geliefde kennen. "Ik ben ervan geschrokken. Steeds vaker dacht ik: doe ik hier wel goed aan? Ik weet het even niet meer."

Op een rijtje zetten

Gordon brengt de week door op een onbewoond eiland, waar hij zijn tijd benut om 'alles op een rijtje te kunnen zetten'. "Wellicht vind ik op het eiland het antwoord op de vraag of ik wel verder wil met Roelof. Op dit moment ben ik aan het eind van mijn Latijn. Ik ben echt aan rust toe."

Vreemd vindt Gordon de hele situatie met Van der Veen wel. "Normaal laten mijn partners mij in de steek, maar nu ben ik degene die twijfelt aan de liefde. We zullen zien wat er gaat gebeuren als ik weer terug ben in Nederland."

Lees meer over:
Tip de redactie