Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Katie Price kreeg berichten van Oscar Pistorius tijdens rechtszaak

Voormalig naaktmodel Katie Price heeft berichten ontvangen van Oscar Pistorius, terwijl de Zuid-Afrikaan in een rechtszaak over de dood van Reeva Steenkamp verwikkeld was. Het zou gaan om direct messages via Twitter.
Door NU.nl/Chris Helt

Dat beweert Price in gesprek met de Britse roddelkrant Mirror.

Atleet Oscar Pistorius werd recentelijk veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar voor het doodschieten van zijn vriendin Reeva Steenkamp in februari vorig jaar.

Pistorius zou Price ten tijde van de rechtszaak hebben bedankt voor een column, waarin de 36-jarige schreef hem niet te veroordelen op basis van wat er in de media over de voormalig topsporter werd verkondigd. 

Raar

"Hij stuurde me een direct message via Twitter. Raar, toch? Hij zei: 'Bedankt voor de steun', en dat soort dingen", aldus Price.

Price, die op dit moment een carrière als radiopresentatrice nastreeft, benadrukt dat het niet haar bedoeling was Pistorius te steunen. Maar volgens haar is "iedereen onschuldig, tenzij het tegendeel is bewezen".

Price dacht aanvankelijk met een grappenmaker te maken te hebben, maar haar broer kon de echtheid van de afzender bevestigen.

Mocht Pistorius opnieuw van zich laten horen, dan zal Price één en al oor zijn. "Ik zou hem interviewen, dat zou ik echt heel graag willen."


Lees meer over:

katie price

Aanbevolen artikelen