Reality-tv verdient volgens Kim Kardashian meer respect

Kim Kardashian vindt dat reality-televisie niet genoeg respect krijgt.

Dat vertelt ze in een interview tijdens de Re/Code Code Mobile-conferentie.

"Ik raak soms gefrustreerd als ik die vraag krijg", antwoordt Kardashian toen haar gevraagd werd waarom het publiek haar als realityster vaak niet serieus neemt.

"Ik ben trots op mijn arbeidsethos. Ik werk echt hard." De realitysoap Keeping Up With The Kardashians heeft zijn sporen verdiend, vindt ze.

"Mensen zien het wel eens als iets negatiefs dat ik succes heb vanwege een realityshow. We zijn met het tiende seizoen bezig. We hebben meer afleveringen dan I Love Lucy. We hebben zoveel mijlpalen waar mensen niet bij stilstaan. Ik denk niet dat reality-tv het respect krijgt dat het verdient."

Kardashian werkt onder meer als kledingontwerpster, model, actrice en ze heeft haar eigen game. Haar drukke leven wordt nog steeds door de camera's gevolgd, en dat zijn drukke dagen, benadrukt ze.

"Ik word elke dag wakker om 6.00 uur, ga naar de fitness, haal mijn dochter uit bed, geef haar te eten en film de hele dag. Soms ben ik niet klaar voor 21.00 uur. En zo gaat dat elke dag, zes dagen per week, vijf maanden lang."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie