Leighton Meester klaar voor kinderen

Actrice Leighton Meester vindt zichzelf volwassen genoeg om kinderen te krijgen.

"De meeste mensen om me heen trouwen. Kinderen zijn hierna aan de beurt. Ik houd van die volwassen dingen", zegt de 28-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift Nylon.

Voorlopig heeft Meester het te druk met acteren. Zo is ze vanaf volgende maand samen met haar man Adam Brody te bewonderen in de film Life Partners.

"Er was geen tijd om na te denken of we wel samen wilden werken. Ik las het script en vond de rol en film geweldig. Toen ik op gesprek ging, belde hij me dezelfde dag om te zeggen dat ze hem een rol hadden aangeboden."

De rol sluit volgens de actrice goed aan bij de films waar ze in wil spelen. Sinds de televisieserie Gossip Girl in 2012 is gestopt, kiest Meester haar rollen bewuster.

Jong

"Ik was zo jong toen ik met de show begon en toen het voorbij was, besloot ik meer uitdagende en spannendere rollen te spelen. Meer mijn volwassen smaak."

Toch kijkt de actrice nog met plezier terug naar haar rol in de serie. "Ik voel niets anders dan liefde en dankbaarheid voor die periode in mijn leven."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie