Zaterdag 24 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'Badr Hari betrokken bij opstootje Marokko'

Vechtsporter Badr Hari is zondag voor een hotel in Marrakesh lastiggevallen door Britse toeristen. Volgens de kickbokser heeft het hotel de politie gebeld, waarna de Britten zijn meegenomen naar het politiebureau. 
Door ANP

Hari heeft later op verzoek van de Marokkaanse politie op het bureau zijn verhaal gedaan, liet zijn woordvoerder dinsdag weten.

Marokkaanse media maken melding van een vechtpartij waarbij de Nederlander van Marokkaanse afkomst zou zijn opgepakt, maar daar is volgens zijn raadsman niets van waar. ,,Hij heeft geen klappen uitgedeeld en is niet gearresteerd. Hij werd lastiggevallen door dronken Engelsen en zij zijn door de politie meegenomen. Badr is later gevraagd om naar het bureau te komen om een verklaring af te leggen."

De ex-vriend van Estelle Cruijff woont tegenwoordig in Marrakesh. Hij werd daar in augustus opgepakt na een reeks verkeersovertredingen en belediging van een agent.

De kickbokser is in februari in Nederland tot anderhalf jaar cel veroordeeld, waarvan een half jaar voorwaardelijk, voor meerdere mishandelingen in het uitgaansleven. Het Openbaar Ministerie is tegen de uitspraak in hoger beroep gegaan.


Lees meer over:

Badr Hari

Aanbevolen artikelen