Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'Jennifer Lawrence en Chris Martin te druk voor relatie'

Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn uit elkaar omdat ze het allebei te druk hadden om hun relatie te onderhouden. De jonge actrice zou de Coldplay-zanger een week geleden aan de kant hebben gezet.
Door NU.nl/Lara Zevenberg

Dat vertellen bronnen aan People en US Weekly.

"Ze vinden elkaar heel erg leuk, maar het is gewoon te ingewikkeld met alles wat er aan de gang is", aldus een ingewijde.

Lawrence zou de zanger duidelijk hebben gemaakt dat de relatie niet werkt, slechts enkele dagen nadat beelden online verschenen van Martin die met zijn ex Paltrow uit eten was. In de video is te zien hoe de ex van de zanger liefdevol over zijn wang aait.

Het is onduidelijk of die video nog invloed heeft gehad op het besluit van Lawrence. De actrice werd diezelfde avond gefotografeerd en zou 'boos' hebben gekeken.

Verliefd

De eerste verhalen dat de twee iets hadden doken in augustus op, toen had het duo al zo'n twee maanden een relatie. Voor Lawrence zou het een droom zijn geweest die uitkwam: de 24-jarige actrice zou al sinds haar tienerjaren verliefd zijn geweest op de zanger.

Lawrence verbrak vlak voor ze iets met Martin kreeg haar relatie met Nicholas Hoult. Martin en Paltrow kondigden in maart aan uit elkaar te gaan.


Lees meer over:

Chris martinJennifer Lawrence

Aanbevolen artikelen